KirjautuminenMiten pääset mukaan? PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Administrator   
10.08.2008 06:30

Yhdistyksemme toimintaan pääsee mukaan joko vuokraamalla riistamaata alueeltamme tai osallistumalla riistanhoitoon ja talkoisiin. Yhdistys myöntää jäsenyyden vuokrattavia riistamaita vastaan, mutta riistanhoidolla voi ansaita metsästysoikeuden Oulunsalon Metsästysyhdistyksen alueille.

Metsästysoikeutta haettaessa edellytys on, että hakija asuu Oulunsalon kunnan alueella ja osallistuu aktiivisesti yhteisiin talkoisiin. Erilaisia talkoita järjestetään ympärin vuoden, seuraavat talkoot selviävät riistanhoitojaoston vetäjältä. Keväisin talkoillaan Takkajärven mökki kesäkuntoon, alkukesästä kylvetään riistapellot, keskikesä kasvatetaan fasaneista, loppukesästä suoritetaan riistakolmiolaskennat sekä ehostetaan ranta-alueita, syksyllä säkitetään jyviä ja talvella huolehditaan pienriistan lisäruokinnasta.

 

Metsästysoikeushakemukset osoitetaan johtokunnalle. Hakemukset käsitellään kokouksissa, joita pidetään noin kahden kuukauden välein. Johtokunta edellyttää hakemuksiin riistanhoitojaoston kannanotton hakijan osallistumisista talkootoimintaan.

 

Maanvuokrauksessa ole yhteydessä joko puheenjohtajaan tai sihteeriin, heidän yhteystietonsa löydät yhteystiedot-välilehdeltä.

Talkoiden osalta ole yhteydessä riistanhoitojaoston vetäjään Olli Heliniin puh. 050 378 9966 tai sihteeriin.

Viimeksi päivitetty 14.08.2012 20:49